Salgsbetingelser og personvernerklæring

Gyldig fra 1.1.23
Databehandlingsansvarlig: Antje Bomann-Larsen

 

Om du mottar nyhetsbrev eller deltar på kurs hos meg vil jeg være nødt til å lagre noe data om deg for at du skal kunne gjennomføre kurset og motta nyhetsbrevet. Den informasjonen jeg lagrer behandles i henhold til personvernloven og slettes etter endt formål med lagring og behandling. Det vil si at når kurset du deltar på er over sletter jeg data om deg, med mindre du ønsker at jeg skal beholde det til neste gang du vil på kurs. 

Jeg har tilgang på informasjon om hvilke lenker du klikker på i nyhetsbrevet og aktiviteten din på mine sider - sånn som hvilke deler av kurset du har tatt.

Jeg selger selvfølgelig ikke informasjonen din til noen utenfor min organisasjon.

Som alle aktører på nett forholder jeg meg til cookies. Dette er små filer som lagres i nettleseren din automatisk og hjelper nettleseren med diverse jobber, som for eksempel å huske URL-adresser, autoutfylle skjema og lignende. Per nå er det opp til deg å manuelt gå inn i nettleseren og slette eventuelle cookies der. 

 

Mine tredjepart-aktører er som følger: 

 

Kajabi
Kajabi er plattformen du befinner deg på akkurat nå. Her lagres e-postadressen din slik at du kan delta på kurset, og vi kan sende deg oppdateringer. 

Les om Kajabis personvernregler her.

 

Stripe

Stripe er betalingsautomaten, så når du betaler for et kurs er det Stripe som behandler dataene dine. Hos meg lagres informasjonen frem til betalingen har gått igjennom eller til angreretten går ut. 

Les mer om Stripes personvernregler her.

 

Make AS

I tillegg til Kajabi, bruker jeg den norske nyhetsbrevleverandøren Make.

Les Makes personvernregler her

 

Dine rettigheter

Personvernloven er din lov. Det er den loven som beskytter dine personopplysninger og informasjon.

Din rett til privatliv er skrevet ned i form av et knippe rettigheter som bedrifter har plikt til å tilrettelegge for. De viktigste er:

Retten til innsyn

Du har til enhver tid rett til å be om innsyn i hvilken informasjon en bedrift har lagret om deg. 

Retten til korreksjon

Du har rett til å korrigere informasjon som er lagret om deg dersom du mener den gir et uærlig eller feilaktig bilde av deg som person. 

Retten til sletting

Du har til enhver tid rett til å be bedriften slette informasjon om deg, dersom formålet ved lagringen er utgått eller du mener de har fått informasjonen uten ditt samtykke. 

Alle bedrifter plikter til å etterkomme brukers rettigheter, med mindre det vil påvirke rikets sikkerhet eller en pågående rettssak. Informasjonen skal gis til deg i et tilgjengelig format og innen 14 virkedager (med noen unntak) etter forespørsler. Ved forespørsel av sletting har bedriften plikt til å gi beskjed til eventuelle tredjeparter som også har lagret informasjonen. 

 

Har du spørsmål vedrørende personvernserklæringen, eller ønsker å be om innsyn, sletting eller retting? 

Send en e-post til behandlingsansvarlig på [email protected]